Motor theoriecursus in Zwolle

Motortheorie cursus en examen op dezelfde dag in Zwolle

Inclusief cursus, lunch en vervoer naar examenlocatie. Exclusief CBR-examen t.w.v. €34,50

Plan je cursus

Kies je cursus en meld je direct aan

Helaas is er voor je selectie geen data beschikbaar.

Toon alle cursusdata

Week 46

di 10-11-2020 Zwolle 5 plekken Aanmelden
do 12-11-2020 Zwolle 5 plekken Aanmelden

Week 47

ma 16-11-2020 Zwolle 5 plekken Aanmelden
wo 18-11-2020 Zwolle 5 plekken Aanmelden
wo 18-11-2020 Zwolle 5 plekken Aanmelden
vr 20-11-2020 Zwolle 5 plekken Aanmelden

Week 48

wo 25-11-2020 Zwolle 5 plekken Aanmelden
vr 27-11-2020 Zwolle 5 plekken Aanmelden

Week 49

ma 30-11-2020 Zwolle 5 plekken Aanmelden

Motor theoriecursus Zwolle

Binnen 1 dag je motortheorie halen? Dat kan met onze theoriecursus met een slagingskans van 100%! Onze unieke lesmethode maakt gebruik van handige geheugensteuntjes en is volledig examengericht. Zo ben jij optimaal voorbereid op het officiële theorie-examen bij het CBR in Zwolle.
Verspil je tijd niet door urenlang met je neus in de boeken te zitten. In een ontspannen omgeving word jij binnen no time klaargestoomd om vol zelfvertrouwen het theorie-examen af te leggen. Zo kun je snel door met de rest van je praktijklessen en uiteindelijk op voor je praktijkexamen.
Al 15.000 kandidaten gingen je voor en haalden binnen 1 dag de theorie in Zwolle. Na één ochtend hadden zij hun theorie certificaat op zak. Zij twijfelden, net als jij, of een theoriecursus geschikt zou zijn voor het behalen van de theorie. Die twijfels waren nergens voor nodig, iedereen haalde namelijk het CBR theorie-examen. En nu op voor het praktijkexamen!
Tijdens de professionele theoriecursus krijg je een verzorgde lunch én vervoer naar de CBR-examenlocatie in Zwolle. Ook jouw plekje bij het CBR regelen wij. Het enige wat jij moet doen is de wekker zetten, wij beginnen namelijk vroeg! Na een ochtend theoriecursus ga jij het CBR-examen afleggen.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk snel de beschikbare data en tijden voor jouw theorie cursus in Zwolle. Toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Theorie in 1 dag met 100% slagingskans

Na het volgen van onze 1-daagse theoriecursus heb jij 100% slagingskans voor je examen bij het CBR. Door onze uniek lesmethode en professionele begeleiding zijn wij er zeker van dat jij slaagt voor het theorie-examen bij het CBR in Zwolle. We behandelen alle belangrijke onderdelen en helpen jou de stof beter te begrijpen. De theoriecursus is geheel examengericht waardoor jij relevante kennis en informatie meekrijgt voor tijdens het examen. Hierdoor wordt jouw kans om te slagen een stuk groter. Met jouw inzet in combinatie met een goede voorbereiding tijdens de theoriecursus ga jij het theorie-examen binnen één dag halen!
Goed om te weten: de reservering voor het theorie-examen bij het CBR regelen wij! Je hoeft dus helemaal niets te doen. Wanneer jij je aanmeldt voor de theoriecursus zorgen wij ervoor dat er een plekje gereserveerd wordt op dezelfde dag van jouw theoriecursus in Zwolle.
Dus wil jij, net als 15.000 kandidaten voor jou, je theorie binnen 1 dag halen in Zwolle? Dan ben je bij motortheorie.nl aan het juiste adres! Meld je makkelijk online aan voor de 1-daagse motortheorie cursus. Aangezien wij ook jouw plekje bij het CBR reserveren hebben wij een aantal gegevens van jou nodig. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact op via e-mail of WhatsApp. We helpen je graag!

In 1 dag theoriecursus en CBR-examen

Binnen één dag klaargestoomd zijn voor je theorie-examen bij het CBR met onze theoriecursus in Zwolle. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, niet? Wij snappen dat jij waarschijnlijk een aantal vragen hebt. Hieronder vind je de meest gestelde vragen inclusief antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Twijfel dan niet om contact op te nemen, wij helpen je graag!

Al 15.000 kandidaten gingen je voor

Met onze motor theorie cursus in Zwolle slaagden al meer dan 15.000 cursisten binnen één dag voor hun theorie examen. Naast het volgen van praktijklessen is de theorie ook belangrijk – zonder het theoriecertificaat kan je namelijk geen praktijkexamen afleggen. Veel mensen kijken nogal op tegen het theorie-examen. Met de theoriecursus van motortheorie.nl kun je met een gerust hart je theorie-examen afleggen. Wij zorgen er namelijk voor dat jij álle kennis in huis hebt om je theoriecertificaat in 1 dag te halen.

Compleet inclusief lunch

Het voorbereiden van je theorie-examen kan vaak meer tijd in beslag nemen dan jij zou willen. Het leren uit lesboeken kan een tijdrovende taak zijn waarbij je al het werk zelf moet doen. Ook is het erg veel ingewikkelde theorie die jezelf moet bestuderen, waardoor je in paniek kunt raken tijdens het examen. Wij snappen dat je hier wellicht geen tijd of zin in hebt. Zou het niet veel makkelijker zijn om binnen één dag klaar te zijn én je theoriecertificaat op zak te hebben? Goed nieuws, het is mogelijk! Wij stomen jou met onze theoriecursus Zwolle binnen één ochtend helemaal klaar voor het theorie-examen wat jij nog op dezelfde dag aflegt.
Wanneer jij de motor theoriecursus Zwolle boekt, zorgen wij voor de rest. Dat betekent dat jij alleen maar hoeft op te dagen inclusief een portie motivatie, wij verzorgen namelijk de rest. ’s Ochtends ben je welkom op de trainingslocatie. Hier leggen wij jou uit hoe de dag eruit ziet en waar je rekening mee dient te houden. Vervolgens begint de theoriecursus. Tijdens de cursus worden de belangrijkste elementen van de theorie behandeld. Natuurlijk krijg je tussendoor de kans om vragen te stellen mocht het niet geheel duidelijk zijn. Na de theoriecursus verzorgen wij een lunch inclusief drankjes.

De theoriecursus in Zwolle op een wijze opgebouwd dat al jouw aandacht gericht is op het slagen voor je theorie-examen aan het einde van de middag. Alles eromheen verzorgen wij. In een relaxte sfeer leer jij alle relevante theorie, ezelsbruggetjes en strikvragen kennen. Tijdens de cursus krijg je de ruimte om vragen te stellen en de stof toe te passen. Na een verzorgde lunch brengen wij jou met een goed gevulde maag naar de CBR-examen locatie

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Wij starten om 7:00 ’s ochtends met de cursus. Gedurende de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vetrekken we rond 12:30 naar het CBR om daar vervolgens het theorie-examen af te nemen. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ben je klaar!

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je aanmelding. In deze e-mail staat een link naar de lesstof die wij tijdens de cursus gaan behandelen. Door de lesstof vooraf door te nemen ben je optimaal voorbereid op de theoriecursus en het examen!

Natuurlijk! De theoriecursus is voor iedereen goed te volgen, dyslexie, ADHD, leerproblemen of niet. Onze professionele docenten zijn hierop ingespeeld en bieden extra begeleiding waar nodig.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn op het moment dat je het motortheorie examen wil afleggen.

Wanneer jij het theorie-examen wil afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Let dus goed op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is op de dag van het examen. De reservering bij het CBR regelen wij! Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.

Ervaringen van onze cursisten

Op zoek naar een professionele theoriecursus? Lees ervaringen van onze cursisten.

Inschrijven