Boek je cursus

2.762 reviews

Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €41

Hoogste slagingspercentage

In heel Nederland

Motortheorie.nl

90%

Overige theorie-opleiders

61%
53%
51%

CBR gemiddelde

47%
google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 2762 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2192 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 316 personen

Ben je van plan een motor theorieboek aan te schaffen om te kunnen slagen? Wacht dan nog even. Bij Motortheorie.nl kun je namelijk gebruikmaken van een bewezen succesvolle 1-daagse motortheoriecursus, inclusief een 100% slagingskans. En dat tegen een voordelige prijs. Daar kan geen motor theorie boek tegenop. Meld je gelijk aan via onze website als snel en glansrijk slagen ook jouw doel is.

Kies voor interactieve theoriecursus leren uit motor theorieboek

Veel mensen maken nog altijd gebruik van een motor theorieboek om zelfstandig de stof te leren. Hoewel daar niks mis mee is, kost het wel vaak uren aan vrije tijd. Het volledig beheersen van het de theorie, hoofdzaken van bijzaken kunnen onderscheiden en de vertaling maken naar de praktijk, dat blijkt al gauw best lastig.

Dat je per se een motor theorieboek nodig hebt om te kunnen slagen, is een illusie. Dit bewijzen wij je van Motortheorie.nl maar al te graag. Dit doen we in de vorm van effectieve theoriecursus, die we op een klassikale en interactieve manier aanbieden. Het mooiste hiervan is dat er helemaal geen boeken nodig zijn. Alles wat je moet weten leer je middels hoge kwaliteit beeldmateriaal.

Slagingspercentage van 90%

Heb je al een motor theorieboek in je bezit? Geen probleem. Het is namelijk nooit weg om vooraf thuis wat huiswerk te verrichten voordat je onze cursus volgt. Met al wat basiskennis op zak vergroot je voor jezelf de slagingskans. En daarover gesproken: wist je dat wij een slagingspercentage te bieden hebben van wel 90%? Dat is bijna een verdubbeling van het landelijke percentage, waarmee wel blijkt dat we het bieden van kwaliteit voorop hebben staan.

Onze motor theoriecursus zit dan ook op een fijne manier in elkaar. Je krijgt hierbij les van docenten die als geen ander hun vak verstaan. Bovendien weten zij op een deskundige en laagdrempelige manier de theorie over te brengen aan iedereen die graag wil slagen. Het enige wat je mee hoeft te brengen van huis, is een gezonde dosis motivatie.

Dagprogramma motorcursus

Om je een goed beeld te geven van hoe de cursus eruitziet: we beginnen de dag al om 07:00 uur. Dat betekent dat je aardig op tijd je bed uit moet, maar daar staat dan ook een mooi vooruitzicht tegenover. Eerst krijg je een aantal uren les. Hierin leer je alles wat je moet weten, op een examengerichte manier. Al om 12:30 uur staan we gereed om jou naar het CBR-examencentrum te brengen. Zo weinig tijd is er namelijk nodig om jou klaar te stomen voor dat felbegeerde papiertje. Vanuit Motortheorie.nl brengen wij jou naar de betreffende locatie toe, zodat je je ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

Altijd een cursus zonder motor theorieboek bij jou in de buurt

Wil jij onderdeel uitmaken van de al meer dan 46.000 tevreden cursisten die bij ons een cursus hebben afgenomen zonder gebruik te hoeven maken van het motor theorieboek? Schrijf je dan snel in. Doordat we landelijk werken wordt er altijd een cursus gegeven bij jou in de buurt. Bovendien kun je doorgaans al vlot bij ons terecht. Voel je welkom om bij vragen contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Wij starten om 7:00 ’s ochtends met de cursus. Gedurende de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vetrekken we rond 12:30 naar het CBR om daar vervolgens het theorie-examen af te nemen. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ben je klaar!

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je aanmelding. In deze e-mail staat een link naar de lesstof die wij tijdens de cursus gaan behandelen. Door de lesstof vooraf door te nemen ben je optimaal voorbereid op de theoriecursus en het examen!

Natuurlijk! De theoriecursus is voor iedereen goed te volgen, dyslexie, ADHD, leerproblemen of niet. Onze professionele docenten zijn hierop ingespeeld en bieden extra begeleiding waar nodig.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn op het moment dat je het motortheorie examen wil afleggen.

Wanneer jij het theorie-examen wil afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Let dus goed op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is op de dag van het examen. De reservering bij het CBR regelen wij! Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.