Boek je cursus

2.762 reviews

Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €41

Hoogste slagingspercentage

In heel Nederland

Motortheorie.nl

90%

Overige theorie-opleiders

61%
53%
51%

CBR gemiddelde

47%
google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 2762 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2192 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 316 personen

Wil je het examen motor theorie aanvragen, maar merk je dat je twijfels hebt over of je er wel klaar voor bent? Kies dan voor Motortheorie.nl. Door het volgen van onze 1-daagse effectieve theoriecursus profiteer je van een 100% slagingskans. Je kunt diezelfde dag zelfs al beschikken over het theoriecertificaat. Schrijf je vandaag nog online in voor een cursus bij jou in de buurt!

Laagdrempelige cursus voor iedereen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om het motorrijbewijs te willen halen. Logisch, want motorrijden is gewoon ontzettend leuk. Maar dat betekent ook dat een steeds groter groeiende groep tegen het motortheorie-examen aanloopt. Vaak blijkt het niet gemakkelijk om dat papiertje in je bezit te krijgen. Dat heeft in de meeste gevallen te maken met het niet optimaal beheersen van de theorie, het niet goed begrijpen van de vragen en/of onzekerheid die een rol speelt.

Wil je het voor jezelf niet moeilijker maken dan het is, laat dan je motor theorie aanvragen door Motortheorie.nl. Wij bewijzen dat echt iedereen binnen een paar uur dat felbegeerde papiertje op zak kan hebben. Of je nu kampt met faalangst, ADHD of dyslexie hebt, dat maakt allemaal niet uit. Onze theoriecursus is namelijk op een dusdanige manier ontwikkeld dat deze toegankelijk is gemaakt voor elke toekomstige motormuis.

Motor theorie aanvragen

Voordelen van klassikaal en interactief leren

Voordelen van klassikaal en interactief leren

Kies je voor de motor theorie aanvragen bij Motortheorie.nl, dan kies je voor een klassikale cursus. Deze wordt altijd op een interactieve manier aangeboden. Dat wil zeggen dat alles wat je moet weten via beeldmateriaal over wordt gebracht. Leren uit boeken is daarmee niet aan de orde. Je krijgt les van een deskundige docent, die alles wat je moet weten om te kunnen slagen op een enthousiaste wijze overbrengt.

De onderwerpen die behandeld worden, hebben alles te maken met verkeersregels, verkeersborden, gedrag op de weg, verkeersinzicht en vraagstelling vanuit het CBR. Er is bovendien alle ruimte om vragen te stellen en ook van je medecursisten te leren.

Motor theorie aanvragen? Dit is het dagprogramma

De dag start bij ons standaard op tijd. Rond 07:00 uur beginnen we namelijk met de theorie. Daar staat dan wel tegenover dat je aan het einde van de middag al dat theoriepapiertje kunt bezitten. Na de lessen is het om 12:30 uur namelijk al tijd om af te reizen naar het CBR. Wij brengen je hoogstpersoonlijk naar het examencentrum dat het dichtst in de buurt zit van onze locatie. Zo zorgen we ervoor dat je écht compleet ontzorgd wordt.

Dat de motor theorie aanvragen via ons echt werkt, dat bewijst ons hoge slagingspercentage van 90%. Dat is bijna het dubbele van het landelijk gemiddelde (47%). Daarbij zijn al meer dan 46.000 tevreden cursisten jou voorgegaan.

Direct online jouw motor theorie aanvragen

Ben je overtuigd en wil je direct de cursus motor theorie aanvragen bij ons als gerenommeerde opleider? Dat kan! Inschrijven kan eenvoudig via onze website. Geef hier aan welke locatie jouw voorkeur heeft en welke datum jou het beste past. Voor de motor theorie aanvragen zijn we echter wel afhankelijk van het CBR. Nadat je je bij ons hebt aangemeld, nemen we daarom per e-mail contact met je op om je te informeren wanneer je ingepland kunt worden voor dit examen.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Wij starten om 7:00 ’s ochtends met de cursus. Gedurende de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vetrekken we rond 12:30 naar het CBR om daar vervolgens het theorie-examen af te nemen. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ben je klaar!

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je aanmelding. In deze e-mail staat een link naar de lesstof die wij tijdens de cursus gaan behandelen. Door de lesstof vooraf door te nemen ben je optimaal voorbereid op de theoriecursus en het examen!

Natuurlijk! De theoriecursus is voor iedereen goed te volgen, dyslexie, ADHD, leerproblemen of niet. Onze professionele docenten zijn hierop ingespeeld en bieden extra begeleiding waar nodig.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn op het moment dat je het motortheorie examen wil afleggen.

Wanneer jij het theorie-examen wil afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Let dus goed op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is op de dag van het examen. De reservering bij het CBR regelen wij! Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.