Boek je cursus

2.762 reviews

Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €41

Hoogste slagingspercentage

In heel Nederland

Motortheorie.nl

90%

Overige theorie-opleiders

61%
53%
51%

CBR gemiddelde

47%
google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 2762 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2192 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 316 personen

Ben je op zoek naar de beste motor theorie tips om snel en eenvoudig te slagen voor de motor theorie? Kies dan voor Motortheorie.nl. Door het volgen van onze spoedcursus kom jij alle slimme tips te weten die jou helpen om misschien zelfs volgende week al het theoriepapiertje in handen te hebben. Schrijf je gelijk in voor onze voordelig geprijsde cursus bij jou en de buurt en ervaar het zelf!

De beste motor theorie tips leer je hier

Het behalen van het theoriecertificaat blijkt vaak nog niet zo simpel als dat het lijkt. Zelfs als je voor je gevoel het hele theorieboek van binnen en buiten kent, is het mogelijk te zakken op het examen. Een belangrijke reden hiervan is dat het met zelfstudie uit boeken lastig kan zijn om een bruggetje te slaan tussen theorie en praktijk. Ook het kiezen voor online oefenexamens betekent niet automatisch dat dit optimaal verkeersinzicht oplevert.

Wil je examengericht trainen, dan is het je opgeven voor de motor theoriecursus van Motortheorie.nl de meest effectieve zet. In slechts enkele uren krijg je de beste motor theorie tips van onze ervaren docenten, zodat niets jou nog in de weg staat om te slagen.

Voorbeelden van motor theorie tips

Weet jij bijvoorbeeld wat je allemaal moet controleren aan je motor voordat je de weg opgaat? Hoe bereken je eigenlijk op een eenvoudige manier de minimale volgafstand in meters? En wat is nou dé manier om bepaalde verkeersborden van elkaar te onderscheiden?

Dit soort dingen en meer kom je allemaal te weten door het volgen van onze cursus. Ook leer je hoe het CBR vragen stelt, waaronder de mogelijke strikvragen. Dankzij al deze motor theorie tips voorkom je dat je op het examen tegen onaangename verrassingen aanloopt.

Zo ziet de cursusdag er van begin tot eind uit

Elke motor theorie cursus zoals wij die aanbieden vindt klassikaal plaats. Dat betekent dat je fysiek aanwezig dient te zijn. Het voordeel is dat je hier maar 1 dag in je agenda voor vrij hoeft te houden. Dat geldt overigens niet alleen voor het krijgen van de beste motor theorie tips, maar ook voor het doen van examen.

Nadat je vanaf 07:00 uur volledig bijgespijkerd wordt, ben je er namelijk om 12:30 uur al meer dan klaar voor om glansrijk te slagen op het CBR-examencentrum. Kers op de taart is dat wij je hoogstpersoonlijk naar deze locatie toebrengen. Jouw enige taak is het op tijd en gemotiveerd. verschijnen op de cursuslocatie.

Meld je online aan voor ontvangen beste motor theorie tips

Ben jij ook benieuwd naar de beste motor theorie tips die jou helpen om dat felbegeerde papiertje te kunnen ontvangen? Meld je dan gelijk online aan voor de locatie en de datum die jou het beste passen. Al meer dan 46.000 tevreden cursisten zijn jou voorgegaan, die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor een megahoog slagingspercentage van 90%. En dat terwijl het landelijke CBR-slagingspercentage slechts op 47% ligt.

Mocht je bepaalde vragen hebben, raadpleeg dan onze FAQ of kom in contact met ons vakbekwame team. Dat kan onder andere door te mailen, appen of telefonisch ons te benaderen. Zien we jou snel?

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Wij starten om 7:00 ’s ochtends met de cursus. Gedurende de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vetrekken we rond 12:30 naar het CBR om daar vervolgens het theorie-examen af te nemen. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ben je klaar!

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je aanmelding. In deze e-mail staat een link naar de lesstof die wij tijdens de cursus gaan behandelen. Door de lesstof vooraf door te nemen ben je optimaal voorbereid op de theoriecursus en het examen!

Natuurlijk! De theoriecursus is voor iedereen goed te volgen, dyslexie, ADHD, leerproblemen of niet. Onze professionele docenten zijn hierop ingespeeld en bieden extra begeleiding waar nodig.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn op het moment dat je het motortheorie examen wil afleggen.

Wanneer jij het theorie-examen wil afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Let dus goed op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is op de dag van het examen. De reservering bij het CBR regelen wij! Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.