Motor theoriecursus in Groningen

Motor theorie cursus en examen op dezelfde dag in Groningen

Inclusief cursus, lunch en vervoer naar examenlocatie. Exclusief CBR-examen t.w.v. €33,-

Plan je cursus

Slaag in 1 dag voor je motortheorie

Heb jij moeite met het leren van veel theorie voor je motortheorie-examen? Je bent niet de enige. Daarom hebben de experts van motortheorie.nl een eendaagse spoedcursus in Groningen ontwikkeld om jou binnen één dag alle motortheorie te leren. In de ochtend leer jij alle theorie en in de middag neem je het motortheorie-examen af bij het CBR in Groningen! Strikvragen, examenstress en moeilijke lesstof maken het vaak lastig om het examen door te komen. Onze professionele docenten bereiden je optimaal voor op het theorie-examen. Aan de hand van geheugensteuntjes heb jij binnen no time alle kennis in huis. Je kunt het volgende van ons verwachten:

  • Theoriecursus van ervaren docenten
  • Bijna 100% slagingskans
  • Reservering bij het CBR in Groningen
  • Gratis lunch en vervoer naar het CBR

Hoe werkt een dagcursus motortheorie?

Je wordt rond 7.00 ’s ochtends bij de cursuslocatie in Groningen verwacht. De eerste 4 á 5 uur leer je alle informatie die jij nodig hebt tijdens je motortheorie-examen. Onze ervaren docenten kunnen je goed helpen met lastige onderwerpen. Na een korte lunch brengen wij jou naar het CBR, hier neem jij het motortheorie-examen af. Na ongeveer 30 min ben je klaar en krijg je meteen te horen of je geslaagd bent. Geslaagd? Gefeliciteerd! Je theorie-certificaat is 1,5 jaar geldig.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de spoedcursus?

Ben je enthousiast geworden? Wij ook! Op onze website zie je alle beschikbare data en locaties. Kies een dag en meld je aan. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging per mail. Hierin staat de volgende belangrijk informatie:

  • Datum van de theoriecursus en CBR-examen
  • Locatie van de theoriecursus en CBR-examen
  • Alle betalingsmogelijkheden

Let op! Neem op de dag van je theorie-examen een geldig identiteitsbewijs mee. Zonder geldig ID-bewijs mag je het theorie-examen niet afleggen. Bekijk hieronder alle beschikbare locaties en data. Tot snel!


Kies je cursus en meld je direct aan

Datum Locatie Plekken Categorie
Wo 11-12-2019 (Alleen theoriecursus) Groningen 4 Motor Inschrijven
Wo 18-12-2019 Groningen 4 Motor Inschrijven
Do 19-12-2019 Groningen 4 Motor Inschrijven
Di 24-12-2019 Kerstvakantie Groningen 4 Motor Inschrijven
Di 31-12-2019 Kerstvakantie Groningen 4 Motor Inschrijven
Do 2-1-2020 Kerstvakantie Groningen 4 Motor Inschrijven
Wo 8-1-2020 Groningen 4 Motor Inschrijven
Do 9-1-2020 Groningen 4 Motor Inschrijven
Wo 15-1-2020 Groningen 4 Motor Inschrijven
Do 16-1-2020 Groningen 4 Motor Inschrijven
Wo 22-1-2020 Groningen 4 Motor Inschrijven
Do 23-1-2020 Groningen 4 Motor Inschrijven
Wo 29-1-2020 Groningen 4 Motor Inschrijven
Do 30-1-2020 Groningen 4 Motor Inschrijven

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Wij starten om 7:00 ’s ochtends met de cursus. Gedurende de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vetrekken we rond 12:30 naar het CBR om daar vervolgens het theorie-examen af te nemen. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ben je klaar!

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je aanmelding. In deze e-mail staat een link naar de lesstof die wij tijdens de cursus gaan behandelen. Door de lesstof vooraf door te nemen ben je optimaal voorbereid op de theoriecursus en het examen!

Natuurlijk! De theoriecursus is voor iedereen goed te volgen, dyslexie, ADHD, leerproblemen of niet. Onze professionele docenten zijn hierop ingespeeld en bieden extra begeleiding waar nodig.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn op het moment dat je het motortheorie examen wil afleggen.

Wanneer jij het theorie-examen wil afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Let dus goed op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is op de dag van het examen. De reservering bij het CBR regelen wij! Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

Ervaringen van onze cursisten

Op zoek naar een professionele theoriecursus? Lees ervaringen van onze cursisten.

Inschrijven