Boek je cursus

2.762 reviews

Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €41

Hoogste slagingspercentage

In heel Nederland

Motortheorie.nl

90%

Overige theorie-opleiders

61%
53%
51%

CBR gemiddelde

47%
google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 2762 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2192 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 316 personen

Wil je de motor theorie leren, maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken? Als je snel het theoriecertificaat in je bezit wilt krijgen, kies je gewoon voor Motortheorie.nl. Wij bieden je een 1-daagse cursus met een 100% slagingskans. Al meer dan 46.000 tevreden cursisten gingen jou voor. Wist je trouwens dat wij het hoogste slagingspercentage van Nederland hebben? Meld je vandaag nog aan om daar ook van te profiteren.

Herken je jezelf hierin?

Tussen de motor theorie leren en daadwerkelijk slagen voor de motor theorie zit een groot verschil. Hoewel menigeen vaak denkt de stof (aardig) goed te beheersen, kan het op het moment suprême toch anders uitpakken. Zo kunnen er vragen voorbij komen over verkeersregels die je net niet hebt geleerd, krijg je te maken met lastige verkeerssituaties die je moeilijk in kunt schatten of snap je de vraagstelling niet. Ook kan de druk van het willen of moeten slagen jezelf doen blokkeren.

Hoewel je in theorie dus maar een paar vragen verwijderd bent van dat felbegeerde papiertje kan dit in de praktijk juist ongrijpbaar lijken.

Voordelen van klassikaal en interactief leren

Succes verklaard motor theorie leren bij Motortheorie.nl

Wil je het voor jezelf niet moeilijker maken dan het is, dan kies je simpelweg voor de motor theorie leren bij Motortheorie.nl. Met onze effectieve 1-daagse cursus zorgen we ervoor dat echt iedereen kan slagen, ook als je last hebt van ADHD, faalangst of dyslexie. Wie onze cursus volgt krijgt namelijk te maken met zeer deskundige en enthousiaste docenten, die de stof in klassikaal verband op een interactieve manier overbrengen.

Doordat onze motor theorie cursus echt examengericht is, leer je nooit meer dan noodzakelijk is om te slagen. Daarmee ben je er automatisch ook klaar voor om veilig de weg op te kunnen.

Zo ziet een standaard cursusdag eruit

Een standaard dag start bij ons al om 07:00 uur. Beetje vroeg, maar je moet er dan ook wat voor overhebben om op de meest effectieve manier de motor theorie te leren. Het vooruitzicht dat de kans supergroot is dat je diezelfde middag nog slaagt, maakt al een hoop goed. Je bent er namelijk tegen 12:30 uur al helemaal klaar voor om examen te doen.

Om je nog een extra zetje in de goede richting te geven, brengen wij je vanuit Motortheorie.nl zelf naar het examencentrum van het CBR. Daar aangekomen staat echt niets je nog in de weg om dankzij een gezonde dosis zelfvertrouwen glansrijk te slagen.

Voordelig geprijsde cursus

Het is voor te stellen dat je enthousiast bent geworden en je interesse hebt om je gelijk op te geven voor onze cursus. Dit kun je direct zelf regelen, door je eenvoudig online in te schrijven op onze website. Geef de gewenste locatie en datum aan, vul je persoonlijke en adresgegevens in en verzend je aanmelding. Je profiteert automatisch van een aantrekkelijke prijs en kunt mogelijk volgende week al bij ons terecht.

Vragen over de motor theorie leren? Maak dan gebruik van onze contactgegevens. Ons klantvriendelijke team helpt je graag verder.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Wij starten om 7:00 ’s ochtends met de cursus. Gedurende de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vetrekken we rond 12:30 naar het CBR om daar vervolgens het theorie-examen af te nemen. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ben je klaar!

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je aanmelding. In deze e-mail staat een link naar de lesstof die wij tijdens de cursus gaan behandelen. Door de lesstof vooraf door te nemen ben je optimaal voorbereid op de theoriecursus en het examen!

Natuurlijk! De theoriecursus is voor iedereen goed te volgen, dyslexie, ADHD, leerproblemen of niet. Onze professionele docenten zijn hierop ingespeeld en bieden extra begeleiding waar nodig.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn op het moment dat je het motortheorie examen wil afleggen.

Wanneer jij het theorie-examen wil afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Let dus goed op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is op de dag van het examen. De reservering bij het CBR regelen wij! Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.