Boek je cursus

2.762 reviews

Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €41

Hoogste slagingspercentage

In heel Nederland

Motortheorie.nl

90%

Overige theorie-opleiders

61%
53%
51%

CBR gemiddelde

47%
google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 2762 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2192 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 316 personen

Een handige en veelgebruikte manier om je voor te bereiden voor het motorexamen is het motor theorie examen oefenen. Het is echter belangrijk dat je hiervoor weet waar je moet zijn, want lang niet overal is de kwaliteit even hoog. Kies daarom voor Motortheorie.nl. Met onze 1-daagse examengerichte cursus krijg je de best mogelijke voorbereiding met een 100% slagingskans. Schrijf je vandaag nog in voor de cursus bij jou in de buurt.

Daarom motor theorie examen oefenen bij Motortheorie.nl

Ondanks dat het motor theorie examen oefenen op steeds meer plekken kan, waaronder online, blijven veel kandidaten toch keer op keer zakken. Dat kan verschillende redenen hebben. Zo kan het zijn dat de verkeersregels niet helemaal duidelijk zijn en/of de vragen verkeerd worden geïnterpreteerd. Ook faalangst speelt vaak een grote rol.

Wil jij daarom graag de motor theorie oefenen terwijl je begeleid wordt door de beste docenten? Dat kan met Motortheorie.nl. Wij bieden je een supereffectieve motortheoriecursus, waarvoor je slechts 1 dag vrij hoeft te houden in je agenda. De kans is groot dat je diezelfde dag nog slaagt.

Zelfverzekerd slagen

Het motor theorie examen oefenen gebeurt bij ons op een klassikale en interactieve manier. Op de door jou gewenste locatie en datum krijg je les van een docent die de motortheorie van binnen en buiten kent. Deze weet bovendien de stof op een laagdrempelige en enthousiaste manier aan te bieden dat je binnen no-time alle regels onder de knie hebt.

Ons dagschema is hiervan het bewijs. Zo beginnen we de cursusdag al lekker op tijd, namelijk rond 07:00 uur. Daarmee start direct de les. Om 12:30 uur brengen wij jou vanuit Motortheorie.nl al naar het CBR om het examen af te laten nemen. Omdat je op dat moment blaakt van het zelfvertrouwen – de stof ken je inmiddels al door en door – kan het bijna niet anders dan dat je direct slaagt.

Hoogste slagingspercentage van Nederland

Ons slagingspercentage van 90% bewijst dat veruit de meeste cursisten in één keer dat felbegeerde papiertje op zak hebben. En dat terwijl het landelijke CBR-gemiddelde op slechts 47% ligt. De manier waarop wij het motor theorie examen oefenen aanbieden, werpt daarmee duidelijk zijn vruchten af.

Wist je trouwens al dat wij jou vanuit Motortheorie.nl zelf naar het examencentrum van het CBR brengen, er geen boeken vereist zijn en huiswerk nooit aan de orde is? Jouw enige taak is het fris en fruitig verschijnen op de cursus waarvoor jij je hebt opgegeven.

Meld je online aan voor motor theorie examen oefenen

Wil jij ook graag het motor theorie examen oefenen op de slimste manier, dan kun je niet om ons heen. Jezelf aanmelden voor de cursus bij jou in de buurt regel je simpel en snel via onze website. Omdat we landelijk actief zijn is er altijd een motortheoriecursus die bij jou in de buurt gegeven wordt. En met dat felbegeerde papiertje op zak staat niets jou meer in de weg om het motorrijbewijs supersnel op zak te hebben.

 

 

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Wij starten om 7:00 ’s ochtends met de cursus. Gedurende de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vetrekken we rond 12:30 naar het CBR om daar vervolgens het theorie-examen af te nemen. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ben je klaar!

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je aanmelding. In deze e-mail staat een link naar de lesstof die wij tijdens de cursus gaan behandelen. Door de lesstof vooraf door te nemen ben je optimaal voorbereid op de theoriecursus en het examen!

Natuurlijk! De theoriecursus is voor iedereen goed te volgen, dyslexie, ADHD, leerproblemen of niet. Onze professionele docenten zijn hierop ingespeeld en bieden extra begeleiding waar nodig.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn op het moment dat je het motortheorie examen wil afleggen.

Wanneer jij het theorie-examen wil afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Let dus goed op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is op de dag van het examen. De reservering bij het CBR regelen wij! Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.