Boek je cursus

2.762 reviews

Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €41

Hoogste slagingspercentage

In heel Nederland

Motortheorie.nl

90%

Overige theorie-opleiders

61%
53%
51%

CBR gemiddelde

47%
google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 2762 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2192 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 316 personen

Wil je je motorrijbewijs halen? Ben je op zoek naar een handige en effectieve manier om je motortheorie te leren en te oefenen? Bij Motortheorie.nl bieden we je de perfecte oplossing!

Onze online motortheoriecursus stelt je in staat om op je eigen tempo te studeren en je voor te
bereiden op het examen. In deze uitgebreide gids laten we je kennismaken met alle voordelen en mogelijkheden die Motortheorie.nl te bieden heeft.

Waarom motortheorie.nl?

Het halen van je motorrijbewijs is een spannende stap in je leven, maar het vereist ook de nodige voorbereiding. Een van de eerste stappen in dit proces is het behalen van je motortheorie-examen. Hier komt Motortheorie.nl om de hoek kijken. We bieden een alles-in-één oplossing voor iedereen

Online motor theorie oefenen

Bij Motortheorie.nl kun je online motor theorie oefenen op een flexibele en handige manier. Geen gedoe met zware boeken of saaie cursussen. Alles wat je nodig hebt, is toegankelijk met een internetverbinding.

Dit betekent dat je kunt studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu thuis bent, onderweg bent of even een pauze hebt op je werk, je hebt altijd toegang tot onze uitgebreide oefenmateriaal.

Motortheoriecursus online

Naast de mogelijkheid om losse oefeningen te doen, bieden we ook een volledige online motortheoriecursus aan. Deze cursus is speciaal ontworpen om je stap voor stap door alle belangrijke concepten van de motortheorie te leiden.

Het geeft je de kans om de theorie te begrijpen en toe te passen op praktijksituaties. Onze cursus is geschikt voor zowel beginners als mensen met enige voorkennis.

Examengericht Oefenen

Bij Motortheorie.nl begrijpen we dat het uiteindelijke doel is om je motortheorie-examen te halen. Daarom zijn al onze oefeningen en cursusmaterialen examengericht. Je zult vergelijkbare vragen en scenario’s tegenkomen als die op het daadwerkelijke examen. Dit zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent en met vertrouwen aan het examen kunt deelnemen.

Flexibiliteit

Online studeren biedt ongeëvenaarde flexibiliteit. Je kunt studeren wanneer je wilt, of het nu ’s ochtends, ’s avonds of in het weekend is. Er zijn geen vaste schema’s of verplichtingen.

Toegang overal

Met online motortheorie leren heb je overal toegang tot je cursusmateriaal en oefeningen. Dit betekent dat je kunt studeren vanuit het comfort van je eigen huis, op school, in een café, of zelfs onderweg.

Toegang tot alle oefenmateriaal

Wanneer je je aanmeldt bij Motortheorie.nl, krijg je toegang tot al ons oefenmateriaal. Dit omvat honderden oefenvragen, illustraties, en gedetailleerde uitleg van de antwoorden. Je kunt zoveel oefenen als je wilt, zodat je er zeker van kunt zijn dat je alle concepten begrijpt voordat je het examen aflegt.

Motor theorieboek

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Wij starten om 7:00 ’s ochtends met de cursus. Gedurende de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vetrekken we rond 12:30 naar het CBR om daar vervolgens het theorie-examen af te nemen. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ben je klaar!

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je aanmelding. In deze e-mail staat een link naar de lesstof die wij tijdens de cursus gaan behandelen. Door de lesstof vooraf door te nemen ben je optimaal voorbereid op de theoriecursus en het examen!

Natuurlijk! De theoriecursus is voor iedereen goed te volgen, dyslexie, ADHD, leerproblemen of niet. Onze professionele docenten zijn hierop ingespeeld en bieden extra begeleiding waar nodig.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn op het moment dat je het motortheorie examen wil afleggen.

Wanneer jij het theorie-examen wil afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Let dus goed op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is op de dag van het examen. De reservering bij het CBR regelen wij! Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.